Kiadó Terem a belváros szívében!

A TanVeremről: Blaha Lujza tértől 5 perc sétára található, pincerészen kialakított már bejáratott edzőterem. Központi fekvésének köszönhetően metróval, 4-6-os villamossal gyorsan elérhető a város legtöbb pontjáról! A profil elsődlegesen erősítő edzések, harcművészetek gyakorlására lett kialakítva. A termeken felül az előtérben található teafőző rész, illetve Wifi. Hátul külön férfi/női öltöző saját mosdóval és zuhanyzóval lett kialakítva. Hamarosan kialakítunk egy raktárat, melyben a nálunk bérlők egy-egy polcon tarthatják felszereléseiket, ruháikat, papírjaikat.

Tanverem mozgás és harcművészeti központ

Tanverem mozgás és harcművészeti központ

Tatamis termek bérlésre:

Nagyterem – piros-kék 5 cm-es tatamival borított 76 m². A plafonra kampók vannak felszerelve melyekre boxzsákok akaszthatók. A teremben a zsákok mellett ütőpárnák, autógumik, gyakorlókardok találhatók. A teremben van még egy vastag szivacs és plafonra szerelt kampók.

Kisterem – 16 m² területű, parkettával fedett, kiscsoportos edzések helyszíneként ajánlott. Kampókat kérés esetén rakunk fel ide is.

Bérleti díjak:
Idősávos bérleti díjak, hétköznap vagy hétvége és havi bérelt óraszámtól függően  a nagyterem: 4000 Ft-tól 6800 Ft-ig/óra, a kisterem: 3000 Ft-tól 4300 Ft-ig /óraTöbb idősáv együttes kibérlése esetén további kedvezmények!

Árajánlat kéréséért lépjen velünk kapcsolatba: seijindojo@gmail.com (Darányi Gábor)
Telefonszám: 06-70/ 515-5833
vagy használja ajánlatkérő formunkat IDE kattintva!

Megnyílt új tatamis termünk a Blaha Lujza téren!

További információkért látogasson el oldalunkra: http://termem.hu/