Kiadó Terem a belváros szívében!

A TanVeremről: Blaha Lujza tértől 5 perc sétára található, pincerészen kialakított már bejáratott edzőterem. Központi fekvésének köszönhetően metróval, 4-6-os villamossal gyorsan elérhető a város legtöbb pontjáról! A profil elsődlegesen erősítő edzések, harcművészetek gyakorlására lett kialakítva. A termeken felül az előtérben található teafőző rész (látogatóknak díjmentesen használható) illetve Wifi. Hátul külön férfi/női öltöző saját mosdóval zuhanyzóval lett kialakítva. Most alakítunk ki egy raktárat, melyben a nálunk bérlők egy-egy polcon tarthatnak felszerelés, ruhákat, papírokat.

Tanverem mozgás és harcművészeti központ

Tanverem mozgás és harcművészeti központ

Tatamis termek bérlésre:

Nagyterem – piros-kék 5cm-es tatamival borított 76 m2. A plafonra kampók vannak felszerelve melyekre box zsákok akaszthatóak. A teremben a zsákok mellett box kesztyűk (kb. 10db), ütőpárnák, autógumik, medicinlabdák, gyakorlókardok és egy erősítő pad található. A teremben van még egy vastag szivacs, plafonra szerelt kampók és egy bordásfal.

Kisterem – 16m2 területű, parkettával fedett, kiscsoportos edzések helyszíneként ajánlott. Kampókat kérés esetén rakunk fel ide is.

Bérleti díjak:
idősávos bérleti díjak, hétköznap vagy hétvége és havi bérelt óraszámtól függően  a nagyterem: 3200-tól 3800 Ft-ig/óra, a kisterem: 1600-tól 2300 Ft-ig /óra
Több idősáv együttes kibérlése esetén további kedvezmények!

Árajánlat kéréséért lépjen velünk kapcsolatba: seijindojo@gmail.com! (Darányi Gábor)
Telefonszám: 06-70/ 515-5833
vagy használja ajánlatkérő formunkat IDE kattintva!

Hamarosan új tatamis terem nyílik a Blaha Lujza téren. Várható nyitás 2016 szeptember!